Oferty nieruchomości
UNIA sp. z o .o. w Koszalinie ul. Lechicka 23 posiada do sprzedaży:

Sprzedaż nieruchomości w Szczecinku.

Nieruchomości

Pobierz szczegóły przetargu.

Unia spółka z o.o. w Koszalinie posiada do wynajęcia obiekty i lokale administracyjno-biurowe oraz użytkowe w niżej wymienionych miejscowościach:

Człuchów, ul. Wojska Polskiego 30 (woj. pomorskie)
Posiadamy do wynajęcia pomieszczenie o pow. 72 m2 + zaplecze higieniczno-sanitarne w budynku parterowym po Zakładzie Krawieckim. Jednocześnie oferujemy do sprzedaży lub wydzierżawienia maszyny krawieckie (stebnówka, overlok) marki JUKI, TEXTIMA.
Dodatkowe informacje: tel. kom. 603 695 134.

Koszalin, ul. Szczecińska 25A
Pomieszczenie o pow. 103,42 m2 służące do doskonalenia technik walki wręcz, zlokalizowane w obiekcie strzelnicy krytej przy ul. Szczecińskiej 25A w Koszalinie. Możliwość wynajęcia do prowadzenia zajęć sportowych samoobrony lub innych.
Koszalin, ul. Lechicka 23
UNIA Sp. z o.o. w Koszalinie (d. Spółdzielnia Unia) oferuje do wynajęcia Zakład małej poligrafii o powierzchni około 56 m2, zlokalizowany przy ul. Lechickiej 23 w Koszalinie. Zakład wyposażony jest w drukarkę cyfrową XEROX DC 240, krajarkę papieru, oraz w sprzęt umożliwiający wykonywanie prac introligatorskich. Cena wynajmu do uzgodnienia.