Materiały poligraficzne
Strzelnica Unia spółka z o.o. w Koszalinie, dział Małej Poligrafii oferuje Państwu druk materiałów poligraficznych we wszystkich możliwych formatach oraz nakładach. Zajmujemy się produkcją plakatów, ulotek, folderów, wizytówek, dyplomów, kalendarzy, broszur, zaproszeń, pocztówek, teczek firmowych/ofertowych, katalogów, materiałów marketingowych i wielu innych. Taki rodzaj reklamy jest świetną formą bezpośredniej komunikacji z potencjalnym klientem, pozwala na krótkie i rzeczowe przedstawienie oferty Państwa firmy w przypadku wizytówek lub ulotek lub na prezentację bardziej dokładną i złożoną w przypadku katalogów i folderów kilkustronicowych. Zaletą tych produktów jest niewątpliwie możliwość dotarcia do szerokiej grupy odbiorców. Pomagamy w doborze formatu oraz gramatury papieru w zależności od Państwa oczekiwań. Dodatkowo materiały poligraficzne mogą być uszlachetniane poprzez możliwość lakierowania UV, foliowania, oraz nakładania lakierów szlachetnych wybiórczo na poszczególne elementy danej poligrafii np.: zdjęcia itp.

Jeżeli zainteresowała Państwa nasza oferta informujemy, że bliższych informacji na temat usług poligraficznych może udzielić Państwu:

Izabela Kossowska - Koszalin, tel. 94 342 40 35, w. 337, e-mail: cyfra@unia.koszalin.pl