Sprztanie
SPRZĄTANIE

Oferowane usługi:

• Kompleksowe, codzienne lub jednorazowe sprzątanie każdego rodzaju wnętrz
  • Gruntowne sprzątanie pomieszczeń po remontach, pracach budowlanych itp.
  • Pranie wykładzin dywanowych, mycie okien oraz czyszczenie żaluzji
  • Utrzymanie w czystości oraz pielęgnacja terenów zielonych
  • Mycie fasad, elewacji oraz przeszkleń ma wysokości metodą PURAQLEEN

Profesjonalne utrzymanie czystości realizujemy w oparciu o własny system kontroli jakości, wykształconą kadrę kierowniczą oraz specjalistycznie przeszkolony personel. Naszym zadaniem jest dostarczenie klientom naszej firmy satysfakcji i zadowolenia z pracy w posprzątanych i czystych pomieszczeniach.

Na większości sprzątanych obiektów stosujemy profesjonalne środki chemiczne. Bieżące szkolenia oraz zdobyte doświadczenie nauczyło nas odpowiednio dobierać najskuteczniejsze produkty do każdego rodzaju pracy. Sprzęt mechaniczny dobierany jest indywidualnie do potrzeb sprzątanego obiektu. Każdy pracownik oprócz szkolenia technicznego jest systematycznie szkolony w zakresie przepisów BHP i PPOŻ.

Kryteria wyboru pracowników są surowe, co daje nam pewność skompletowania dobrej i odpowiedzialnej załogi. Jeżeli Państwa firma zatrudnia własne sprzątaczki, istnieje możliwość przejęcia wskazanych przez Państwa pracowników oferując im ciągłość zatrudnienia, wszystkie wypracowane świadczenia, dotacje z funduszy ZFŚS i ZFRON, bezpłatną opiekę lekarską, bony świąteczne, pożyczki itp.

Sprzątanie Sprzątanie

Sprzęt w usługach sprzątania:

• maszyny czyszczące,
  • zamiatarki,
  • szorowarki,
  • odkurzacze: piorące, do pracy ciągłej, pionowe, do czyszczenia na mokro i na sucho, do użytku specjalnego,
  • urządzenia do prania verticali,
  • urządzenia wysokociśnieniowe,
  • maszyny z pojedynczym dyskiem i inne.
Urządzenia te cechują się znaczną trwałością oraz niezawodnością gwarantowaną przez firmy Karcher, Weinder, Philips, Numatic itd.

Przy doborze sprzętu zwracamy uwagę na:

• spełnienie międzynarodowych standardów bezpieczeństwa pod względem mechanicznym i elektrycznym,
  • niskie koszty eksploatacji
  • dobre walory użytkowe.

Sprzątanie Sprzątanie

Świadczymy usługi na terenie województwa zachodniopomorskiego i pomorskiego. Szczegółowy zakres obowiązków w zależności od rodzaju i potrzeb sprzątanego obiektu jest ustalany indywidualnie zawsze przed podpisaniem umowy. Właściciele firmy i osoby czuwające nad jakością wykonywanych usług bezwzględnie wymagają idealnej czystości we wszystkich sprzątanych pomieszczeniach.

Priorytetem w działaniu Unii Spółki z o.o. jest zapewnianie zintegrowanych usług porządkowych wysokiej jakości. Odpowiednie zarządzanie, zdobyte doświadczenie oraz korzystne, stałe ceny negocjowane zawsze indywidualnie zapewniły nam dynamiczny rozwój i prestiż wśród naszych kontrahentów.

Żeby poznać szczegółową cenę naszych usług, którymi są Państwo zainteresowani, wystarczy skontaktować się z Kierownikiem usług czystościowo-porządkowych w wybranej lokalizacji.

Jesteśmy przekonani, że nasza oferta spełni Państwa oczekiwania i okaże się warta zainteresowania.