WYSTRZAŁOWE IMPREZY DLA KAŻDEGO
Szanowni Państwo,
Strzelectwo sportowe to nowoczesna forma rozrywki dostępna dla KAŻDEGO, bez zbędnych kursów i zezwoleń. Już DZIŚ możesz sprawdzić swoje umiejętności na najnowocześniejszej na Pomorzu strzelnicy krytej.

Strzelnica Unia spółka z o.o. przedstawia Państwu ofertę na zorganizowanie imprezy urodzinowej (np.: wystrzałowa ”OSIEMNASTKA”) lub spotkania ze znajomymi na Strzelnicy Krytej w Koszalinie przy ul. Szczecińskiej 25 A dla grupy do 20 osób. Proponujemy przeprowadzenie mini zawodów pomiędzy wszystkimi uczestnikami imprezy z pistoletu Glock-17 (strzelanie nr 2), zaś strzelanie nr 1 potraktujemy jako przygotowawcze w celu zapoznania się z bronią i strzelnicą.

1. Rewolwer lub pistolet sportowy – 9 sztuk naboi (w tym 3 strzały próbne)
2. Pistolet Glock-17 – 13 sztuk naboi (w tym 3 strzały próbne)
3. Strzelba gładkolufowa – 3 sztuki naboi

10 najlepszych zawodników weźmie udział w konkurencji finałowej „Złoty Strzał”. Zwycięzca tej konkurencji zostanie nagrodzony statuetką „Króla zawodów”. Każdy z zawodników otrzyma dyplom za udział w strzelaniu, zaś dla trzech najlepszych strzelców przewidzieliśmy pamiątkowe medale, które wręczy prowadzący strzelanie oraz organizator imprezy.
Dodatkowa każdy z zawodników będzie mógł oddać 3 strzały ze strzelby gładkolufowej – to dopiero są emocje!!!!!!!!!!!!

Koszt udziału w imprezie na jednego uczestnika przy grupie do 20 osób - od 100zł
a) powyżej 20 osób – możliwość negocjacji powyższej cen
b) czas imprezy – do 5 godzin
c) serwis kawowo-ciastkowy dla uczestników w cenie imprezy

Z niewielką odpłatnością każdy z uczestników będzie miał również możliwość sprawdzenia się w strzelaniu z broni pneumatycznej (oś 10 m) z karabinka i pistoletu. Do dyspozycji będzie 30 szt. śrutu na osobę, oś oraz broń, a także instruktor.
W zależności od Państwa oczekiwań (i budżetu) istnieje możliwość przygotowania poczęstunku dla uczestników spotkania (tort, ciasto, szwedzki stół) za dodatkową odpłatnością.
Zapraszamy również do nauki strzelania pod okiem instruktorów
(bez pozwoleń na broń!!!!!!!!):

poniedziałek - piątek w godzinach 15.00-20.00
sobota w godzinach 12.00-17.00
niedziela - nieczynne

W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt:
Gwarancja dobrej zabawy!