Wieczór kawalerski
Szanowni Państwo,
Spółka z o.o. UNIA przedstawia Państwu ofertę na zorganizowanie WIECZORU KAWALERSKIEGO na Strzelnicy Krytej w Koszalinie przy ul. Szczecińskiej 25 A dla grupy do 20 osób. W pakiecie aż 26 strzałów na osobę z 2 rodzajów broni. 20 strzałów z pistoletu centralnego zapłonu Glock 9mm, 6 strzałów z rewolweru lub pistoletu sportowego 5,6mm, a dla KAWALERA i ŚWIADKA dodatkowo trzy strzały ze strzelby gładkolufowej tzw. Pompki. Wszystko to pod czujnym okiem wykwalifikowanych instruktorów. Do tego instruktaż w zakresie obchodzenia się z bronią oraz zapoznanie z zasadami bezpieczeństwa na strzelnicy.

Strzelnica Proponujemy przeprowadzenie imprezy w formie współzawodnictwa sportowego pomiędzy wszystkimi uczestnikami.
Podczas imprezy zapewniamy:
- broń, amunicję i sprzęt (ochronniki słuchu, okulary)
- okolicznościowe tarcze strzeleckie,
- pamiątkowe dyplomy i medal dla KAWALERA,
- ciekawe konkurencje strzeleckie (strzelanie szybkie z różnych postaw).

Na tej atrakcji trzeba być trzeźwym.
Cena: od 80,00 PLN/os. (min. 8 osób)
Czas trwania: około 2-3 godzin
Lokalizacja: 10 minut od centrum miasta
Cena zawiera:
26 strzałów z 2 rodzajów broni, sprzęt, opiekę doświadczonych instruktorów, konkurencje strzeleckie, tarcze pamiątkowe, ceremonia wręczenia medali, dodatkowo: prezent dla kawalera i świadka - kilka strzałów z broni kalibru 12/76 (strzelba).
Dodatkowo: W zależności od Państwa możliwości (i budżetu) istnieje możliwość przygotowania cateringu dla uczestników imprezy (za dodatkową odpłatnością). Na miejscu duży wybór broni (rewolwery, pistolety), a także kawiarnia oraz bezpłatny parking. Strzelnica jest kryta, a obsługa profesjonalna i miła - doskonałe warunki do strzelania przez cały rok.
W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt:
Bezstresowa zabawa z kumplami!!!!